Kalljästa frukostfrallor á la Ernst. God morgon. Som ni vet har jag testat lite olika recept på frukostfrallor och den här gången blev det kalljästa frukostfrallor efter ett recept av Ernst Kirchsteiger
Jag fick i uppgift att baka kuvertbröden, yes. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Tillsätt mjölk, sirap, brödkrydor och salt. Till 12 bröd behöver du. 1 msk brödkryddor. 1 msk brödkryddor. Igår bakades det för fullt här hemma, bland annat de här rågbullarna med russin i
Kavla ut degen 1-1,5 cm tjock och stansa ut runda bröd. Grädda bröden mitt i ugnen i 8-10 min. Smula ner jästen i en bunke och tillsätt mjölken och havregryn
Vi hade en liter fil som var lite för gammal och därför börjat att flocka sig. Istället för att hälla ut den i slasken så omvandlade jag den till dessa delikata limpor
Eftersom detta bröd är ganska sött så det är väl inget bröd som man ska äta varje dag direkt, men då och då tycker i alla fall jag att det är okej att käka ett lite sötare matbröd bara för att det är gott
Ett mycket gott surdegsbröd, med både frukt och rostade frön. Jag bakar numera aldrig med recept, men efter jag bjudit några vänner på det här brödet så lovade jag att göra ett recept, och här kommer det