Därefter blandade jag ihop en citronyoghurt med resten av den ryska yoghurten (som använts i alla rätter denna vecka), rivet citronskal från en halvcitron och en nypa salt
Vi försöker äta lite mer vegetariskt här hemma och med hjälp av Quorn och pr-bolaget Amazing Alice, så har jag fått chansen att laga denna snabblagade ovo-vegetariska färssås gjord på quorn färs
Jag var iväg på ett möte på förmiddagen och när jag kom hem så skrek verkligen magen efter mat. Jag har varit sjukt dålig på att laga mat dom sista veckorna, har inte haft lust, tappat inspiration etc, orken är borta så det har mest blivit havregrynsgröt till lunch, förra veckan åt jag nog till 4 eller 5 dagar till lunch tillsammans med crunchy jordnötssmör och sylt… Gissa om jag varit tråkig
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
För något år sedan slog ”meat free monday” igenom och fler och fler valde att åtminstone en dag i veckan byta ut det animaliska proteinet mot vegetariska alternativ