Blanda såsen med den nykokta pastan. 400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Lägg den avrunna pastan i såsen och vänd runt. 1Några dillvippor eller fänkålsdillBörja med att sätta på rikligt med saltat vatten till pastan. Koka pastan 1-2 minuter mindre än anvisningstid för al dente
Pasta alltså. Livet med pasta är ju så sjukt värt. Koka också under tiden pastan i saltat vatten. Häll av pastan i ett durkslag när den fortfarande har mycket tuggmotstånd kvar och ha sen direkt ner pastan i stekpannan med svamp
Koka upp pastavatten. Följ instruktionerna på pastapaketet. Häll av vattnet när pastan är klar. När osten smält, häll ner i pastakastrullen och rör runt tillsammans med pastan