Vispa samman äggen med grädde, kaviar och dill. Garnera med räkor och dillvippa. 800 g räkor med skal. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa
Lägg paprikan i grytan och krydda med paprikapulver, curry och citron. smaka av med salt och peppar. Garnera med dill och servera med ris, en grönsallad och ett vitt bröd
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Blanda med smält smör. Smaka av med peppar. Garnera med hela räkor, lök, gräslök, dill och citron. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant klädd med bakplåtspapper, 24 cm i diameter. 250 g räkor med skal
Låt det fräsa med några minuter. Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
Torka dem och stick små hål i skalet med en provnål. Smaka av med salt och peppar. Garnera med dill. Eller lägg potatisarna på en tallrik i mikron, täck med mikrolock och tillaga dem i ca 10 minuter på full effekt, beroende på hur stora potatisarna är
Nagga bottnen med en gaffel. Smaka av med ajvar relish, tabasco och salt. 1 kg räkor med skal. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.