Skala och finhacka vitlök och lök och fräs i olivolja utan att den får färg. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Jag tillsatte några extra ingredienser för att göra den extra god. Jag gjorde hemmagjord pesto och hade lite grann kvar så jag blandade i den i köttfärssåsen och man känner hur den goda smaken av pesto träder fram
I min hög med sparade recept, har jag hittat det här receptet på vegetarisk lasagne. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny
Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd
Köpte en ny het chilisås som jag knappt kunde ta i munnen, hon åt den med tesked. Ella bestämde att vi skulle äta vegetariskt i dag, riktigt roligt att hon är så intresserad av mat nu
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater och babyspenat i Recept kommer här nedanför
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.