Saffran i mat är faktiskt så gott att jag nästan tror att det blir något med det imorgon också. ) Jag älskar ju saffran i mat och till lax och skaldjur passar det nästan läskigt gott
I medlaxen och låt bli varmt. Glöm för tusan inte att servera med parmesan. rökt lax. Häll grädde i panna, i med smulad buljongtärning, saffran, en skvätt citron, sambal och peppar
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Laxen tillagas enkelt i ugnen med ett täcke av västerbottensost, hur gott som helst. Servera med kokt potatis, pressad, mos eller pommes duchesse och grönsaker
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.