Kycklinggryta med gorgozolaost och som är toppad med valnötter och persilja. Mums. Jag hade 1 paket gorgonzolaost i kylen som jag först hade tänkt använda till pizza
Den här räkgrytan gjorde vi förra helgen. Tror att den chilin jag tog var riktigt stark (den var liten och jag tog bort alla frön) för det behövdes en klick svalkande crème fraîche till
Hej vänner. Vad har ni för er i regnet. Eller ni kanske har bättre väder än vi. Jag har tvättat (skönt när locket på tvättkorgen går att stänga) och rensat lite i kontoret medan Stefan har tapetserat en vägg i vår walk in closet
Långkok är bland det bästa jag vet och det är äkta kärlek på en tallrik för mig men det är minsann ingen snabblagad mat utan den kräver tid och planering
Olivia är på fritidsgården som nyinvigs idag så nu måste jag hålla mig vaken längre än jag brukar lyckas med på fredagar för jag har lovat att hämta henne och kompisarna när de vill hem
Recept på en gammal klassiker jag tillagade i helgen. Fortfarande lika god. )Ingredienser för 4 personer2 gula lökar1 grön paprika1 burk champinjoner1 msk mjöl1 dl chilisås3 dl grädde1 dl creme fraiche1 tsk salt1 krm svartpeppar1 krm curry1 krm chilipeppar1 krm cayennepeppar1/4 dl koncentrerad apelsinjuice1 kg räkorGör så härHacka löken och strimla paprikan