Kryddig och mustigindisk curry med kyckling. Recept på fler goda indiska grytor hittar du HÄR. Dra bort skinnet från kycklingklubborna och dela dem imitten
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoniikryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av minafavoriträtter hos den lillapizzrian, nämligen "KycklingVindaloo"
Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vigillar den. ÄNTLIGEN. Raita receptet har jag tiggttillmig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
Jag använder många olika kryddor iminmatlagning och när jag fickmöjlighet att laga middagtillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indiskkyckling curry som innehållerväldigt många olika kryddor
Lägg kycklingfiléernai en skål. Skala och hacka lök och vitlök. Blanda samman tandooripasta och matlagningsyoghurt och häll blandningen över kycklingen
Skär kycklingenibitar och stek dem färdigai en stekpanna med smör. En mustig och god gryta som kanske egentligen passar bäst en ruskig höstkväll men eftersom min sambo är galen i grytor av alla dess slag får jag väl stå ut
Ge kycklingenlite stekyta i pannan. Fräs de pressade vitlöksklyftornailite smör i en gryta. Ta ut de färdigakycklingfiléerna och smaka av och späd såsen med hönsbuljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.