Bryn dom och krydda med salt och peppar. Bryn lök, äpple och paprika tillsammans. Gratäng med fläskfilé. Blanda samman creme fraiche, grädde, sambal oelek, tomatpuré, mango chutney, paprikapulver, curry, pressad vitlök, salt och peppar
Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda. börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda)
Blanda medgrönsaker , svamp och sidfläsk. Strö över timjan och späd med vatten, gärna hett. Stek lök, morötter, champinjoner och sidfläsk i lite smör till svag färg
Servera med kokt ris ochgrönsaker. Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Det blev en fläskfilé gryta med en touch av lime och chilli. På fredagskvällen är man ofta trött efter en arbetsvecka och vill äta något gott som inte tar alltför lång tid att laga
med sommarens bär ochgrönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.