Vegansk vaniljpannacotta
catrineyngbro
catrineyngbro

Vegansk vaniljpannacotta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 8 portioner
  • 5 dl havregrädde
  • 1 dl gelésocker
  • 1 tsk vaniljpulver (eller 1 vaniljstång)
  • 1 tsk citronsaft
  • 50 g bär

Beskrivning

    Blanda havregrädde med gelésocker, vaniljpulver och citronjuice. Koka upp i en kastrull på medelvärme och låt sen koka i 1-3 minuter.
    Häll upp i portionsglas och låt stå i kylskåp i 30-50 minuter beroende på mängd pannacotta i glasen och temperatur i kylskåpet. Toppa med söta och syrliga bär och servera!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.