?
Koka nudlarna något kortare än anvisning (~2-3 minuter), de får inte bli klara.
⏲
Häll av vattnet och spola dom med kallt vatten i ett durkslag. Drissla lite med rapsolja och ställ åt sidan.
⏲
Strimla allt som ska strimlas/hackas.
⏲
Stek citrongräs på hög värme i rikligt med rapsolja i 1 minut.
⏲
Ta ur citrongräset och tillsätt paprika och vitkål och stek 1 minut.
⏲
Gå i med vitlök, grön chili och ingefära och fortsätt fräsa 1 minut.
⏲
Lägg i salladslöken.
⏲
Tillsätt nudlarna och stek i ungefär 2 minuter.
⏲
Gå i med resten. Låt steka 1 minut och servera.
??
Om du uppskattar mitt konto skulle jag bli superglad om du,
Häll ner det i grytan mednudlarna och vänd runt. Använd snabbnudlar i portionsförpackning. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
Hetta upp lite matolja i en wok eller i en stor stekpanna. Häll av vattnet och låt nudlarna rinna av. Tillsätt nudlarna och låt allt puttra under lock några minuter
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning med en buljongtärning i kokvattnet istället för salt. Servera nudelblandning och tofu med sweet chilisås till
Koka äggnudlarna enligt förpackningens anvisning. Servera med quornbitarna. Värm några matskedar olja i stekpannan eller wok, fräs vitlöksblasten några sekunder och lägg sedan i nudlarna och fräs under omrörning
Till de frästa grönsakerna stekte jag ett par ägg och fixade sedan stekna nudlar till det. Jag tittade lite efter grönsaker och det var knapert där med, isbergssallad, gurka och tomater har vi alltid hemma, men var sugen på något annat än en sallad idag
Hittar man inte Yakisobanudlar går det bra med någon annan sorts nudlar. Lite söt, lite syrlig sojasås tillsammans med grönsaker och i det här fallet, fläsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.