4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
250 g äggnudlar. 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar). 1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor. 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor. 300 g nötfärs ((av djur som bara ätit gräs)) 250 g äggnudlar. Woksås1 msk japansk soja 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) 1 dl hoisinsås. Wok1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor 1 klyfta vitkål, i tunna strimlor 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor 75 g sockerärtor, strimlade i tunna tändsticksstavar 180 g böngroddar rapsolja (till stekning)
Jag lagade biffmednudlar, champinjoner och olika sorters lök. Koka nudlarnaoch ställ dem åt sidan. Rör runt och red ev av med mer maizenamjöl och smaka av med mer salt
Varva grönsaker med kyckling, lök (rostadoch stekt) och potatis i djupa tallrikar. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.