Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Skala och tärna moroten mycket fint. Skiva vitlöken och finhacka gullöken. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme
Det går faktiskt utmärkt att njuta av rörornatill glögg, allt måste inte vara sött. Vill ni variera tapenaden med en annan röra, eller servera båda samtidigt
7 RÖRORTILL ÄGGHALVOR VID TRIVSAMMA TILLFÄLLENVarje röra räcker till ca 12 ägghalvor. Räkröra3/4 dl crème fraîche100 g skalade räkorrivet skal av ½ citron1 tsk stött kummin2 msk hackad dillsalt, svartpeppar6 hårdkokta äggVispa crème fraîche till en fast kräm. Romröra3/4 dl crème fraîche2 msk finriven Kvibille Präst80 g löjrom eller stenbitsrom1 kruka körvel1 krm salt½ krm svartpepparVispa crème fraîche till en fast kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.