Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
4 3 vitlöksklyftor 1 msk ingefära 4 msk neutral rapsolja ca 1 1/2 tsk chiliflakes ev 1 tsk mortlad sichuanpeppar 1 msk råsocker 4 msk osötat jordnötssmör 4 msk japansk soja ca 1 dl vatten ca 270 g fast tofu 1 förp pak choi (à 250 g) 1 1/2 dl finhackade salta jordnötter 250 g färsk pasta (gärna fettuccine eller tagliatelle) 2 salladslökar Lägg till i inköpslistan
Skär upp tofun i tärningar, bananerna gör du till "bananpengar" som man säger på förskolan. 1 paket naturell tofu (270 g). Stek i valfri matolja, kokosolja är föredraget, på medelhög värme i ca 10-15 minuter. 2 bananer 1 paket naturell tofu (270 g)
Min sambo får matlåda med det kan ända bli över. Så att marinera dessa nudlar i lite soja , steka lite fryst/tinad broccoli, champinjoner, nudlar och strimla ett stekt ägg till detack du har en riktig god och enkel rätt
Börja medtofun, den är lite pillig och tar en stund. Lägg sedan i tofun, sätt på locket och rotera försiktigt plastlådan så att såsen sjunker in i tofun
tofu och nudlarmed grön curry i kokosmjölk. För 2-3 portioner 1 litet paket tofu (på bilden hasselnötstofu) 0,5 liter wokgrönsaker 3 dl kokosmjölk 1 fp algnudlar (ni vet de där kolhydratfria som ser ut som genomskinliga äggnudlar) Grön curry eller […] 2-3 portioner. 1 fp algnudlar
Lägg upp nudlarna på ett fat och toppa med pinjenötter och stekt halloumi. Blanda med de kalla nudlarna och pressa över citronsaft och tillsätt olja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.