Spenatsoppa
carin-52
carin-52

Spenatsoppa

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g hel eller hackad fryst spenat
  • 2 gula lökar
  • 75 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 7 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 3 dl grädde
  • Några nypor socker
  • Kokta ägg
  • Bröd och smör

Beskrivning

    Tina spenaten. Hacka löken och stek mjuk i smöret. I med spenaten och fräs tillsammans. Ha i mjölet och fräs några minuter och ha sen i buljong och grädde och koka ca 5 minuter. Smaka av med salt, peppar och lite socker. Servera med kokt ägg och smörgås.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.