Spenatsoppa med ägg & bacon
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 paket (à 250 g) djupfryst hel bladspenat
  • 1 gul lök
  • 1 msk flytande margarin
  • 2 msk vetemjöl
  • 12 dl vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1-2 krm riven muskot
  • 150 g bacon, magert
  • 4 ägg
  • 2 paket (à 250 g) djupfryst hel bladspenat 1 gul lök 1 msk flytande margarin 2 msk vetemjöl 12 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 1 dl matlagningsgrädde 1 tsk salt 1 krm peppar 1-2 krm riven muskot 150 g bacon, magert 4 ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.