Spenatsoppa med ägg Servera gärna soppan med kokt äggoch något gott bröd. Rör i grädden och smaka av med salt och peppar. Skala och skär äggen i halvor Ljuvligt god mat -
Spenatsoppa med ägg Som ett led i mina försök att äta mer vegetariskt och även billigare mat som soppa blev kvällens middag spenatsoppamedäggLeva sunt
Spenatsoppa med ägg 4 2 paket (à 250 g) djupfryst hel bladspenat 1 gul lök 1 msk flytande margarin 2 msk vetemjöl 12 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 1 dl matlagningsgrädde 1 tsk salt 1 krm peppar 1 krm riven muskot 4 ägg Till servering bröd och rökt skinka Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken www.ica.se
Spenatsoppa med kokt ägg ) toppade med sylt och grädde efter soppan men det behövs egentligen inte. Det låter ju verkligen trist men det smakar desto roligare och godare Leva sunt
Spenatsoppa med ägg. En snabblagad och god spenatsoppamedägghalvor är inte alls dumt. Servera gärna med en god ostmacka och lyckan är fulländad Snilles Kök
Spenatsoppa med ägg & bacon Skala och dela äggenoch servera soppan tillsammans med bacon ochägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot www.matklubben.se
Spenatsoppa med kokt äggLägg i gräslöken och smaka av med salt och peppar. Härligt gott och nyttigt. Red av en aning med vetemjölet utrört i lite vatten Chokladdoppade jordgubbar
Spenatsoppa med ägg • Krydda med salt och vitpeppar. • Skala och dela äggen i två skivor. lite salt och vitpeppar. • Toppa med räkor Leva med LCHF - recept och inspiration
Spenatsoppa med ägg Några år senare, i mitt spenatfria liv, var jag hemma hos en kompis och blev bjuden på Spenatsoppamedägg~ Saras Blogg ♥
Supergod spenatsoppa med ägg! Första träningspasset den här veckan! Jag lagade en grymt god spenatsoppa. Sen var det bara att smaka av med salt, vitpeppar o cayennepeppar Petra Nymans dagbok!
Krämig spenatsoppa med ägg Servera soppan medäggoch bröd. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar, örtkrydda och gärna riven muskot Kardemumma Gumman
Spenatsoppa med ägg En spenatsoppa är något som går otroligt snabbt att göra, och det är dessutom väldigt gott. Hacka löken och vitlöken och fräs den tillsammans med spenaten i lite smör LCHF-arkivet
Spenatsoppa med ägg Dock struntade jag i det och blandade. Igår när jag sa att jag skulle göra spenatsoppa så var det inga hurrarop jag hörde från publiken direkt Monstermalla - glädje till alla!
Spenatsoppa med pocherat ägg Det finns inget godare än en varm och krämig spenatsoppa. Jag tycker att den är godast med ett krämigt pocheratäggoch korv i Min stora feta matblogg
Spenatsoppa med kokt ägg Servera med kokta ägg i halvor och knäckebröd med färskost. Spola spenaten med kallt vatten och krama ur vattnet Hemmets Journal
Spenatsoppa med ägg & bacon Skala och dela äggenoch servera soppan tillsammans med bacon ochägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot Matklubben.nu
Spenatsoppa och äggLägg i spenaten och smaka av med kryddorna. Servera medägghalvor. Späd med mjölk, tillsätt mjölken lite i taget MIN MAT OCH VIKT
Spenatsoppa med kokt ägg och krispig bacon Servera spenatsoppanmed kokt ägghalva, krispig bacon och grönsaksstavar. Läggäggen i en kastrull, fyll på med vatten så att det precis täcker Tasteline
Spenatsoppa med kokt ägg och bacon Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 400 gram spenat , fryst 100 gram gröna ärtor 7 dl mjölk 1 tärning(ar) grönsaksbuljong 4 st ägg 150 gram bacon , magert 1 salt 1 peppar Köp receptet www.tasteline.com
Veckans vegetariska: Spenatsoppa med kokt ägg Denna termin läser jag mitt biämne så nu kommer jag att läsa Medie- och kommunikationsvetenskap vilket jag verkligen ser fram emot Sandras matkrypin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.