1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 450 g hackad fryst spenat 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 6 dl Arla Köket® gräddmjölk 1 dl vatten 2 tärningar grönsaksbuljong 2 krm riven muskotnöt 2 krm svartpeppar 4 kokta ägg bröd hårdostarGör så här Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs mjuk i smör-&rapsolja i en stor kastrull. Tillsätt spenat, gräddmjölk, vatten, buljongtärningar och muskot. Låt koka ca 3 min. Peppra. Skala och dela äggen och lägg dem i soppan. Servera med bröd och ost, t ex gratinerad ostsmörgås.
SPENATSOPPA MED ÄGG. Spenatsoppa med ägg. 2015-11-28, 11. 50. Sorry, för den dåliga uppdateringen men det har helt enkelt kommit en massa andra saker i vägen
Spenatsoppa är en av de godaste soppor jag vet. För mig är det ett måste att servera soppan med mjukkokta ägghalvor och en söt och god limpmacka med ost och paprika
Denna spenatsoppa gjorde jag förra veckan och den blev riktigt god. Spenatsoppa 4 port. Soppa är ju en favorit under dessa vintermånader, både gott, nyttigt och värmande
Mammas spenatsoppa och stuvning var bland det bästa jag kunde få. Spenatsoppa 250 gr färsk Spenat 1 gul Lök 3 msk Smör 3 dl Grädde 1 dl spad från spenatkokningen 2 tärningar fryst, hemkokt Kycklingfond Riven Muskot Havssalt och nymald Vitpeppar 1 Ägg Förväll bladen några minuter, ta av lite av spadet till soppan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.