Ingredienser Portioner: 4 2 paket (à 250 g) djupfryst hel bladspenat 1 gul lök 1 msk flytande margarin 2 msk vetemjöl 12 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 1 dl matlagningsgrädde 1 tsk salt 1 krm peppar 1 krm riven muskot 4 ägg Till servering bröd och rökt skinka Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken? Kupongen är laddad Imat 2:- Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Strimlad rökt skinka 30 % rabatt ICA 180 g Mer info Ladda kupong
Servera med bröd och ost, t ex gratinerad ostsmörgås. Skala och dela äggen och lägg dem i soppan. 14 kokta ägg. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 450 g hackad fryst spenat 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 6 dl Arla Köket® gräddmjölk 1 dl vatten 2 tärningar grönsaksbuljong 2 krm riven muskotnöt 2 krm svartpeppar 4 kokta ägg bröd hårdostarGör så här Skala och finhacka lök och vitlök
Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot
• Krydda med salt och vitpeppar. • Skala och dela äggen i två skivor. • Toppa med räkor. 3 ägg (3 ägghalvor per person). • Koka 3 ägg. 3 ägg (3 ägghalvor per person)
1 förpackning Hackad spenat1 st gul lök2 st vitlöksklyftor5 dl matlagningsgrädde2 dl vatten2 st grönsaksbuljongtärningriven muskot salt och peppar hackad gräslök
Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot
Lägg i spenaten och smaka av med kryddorna. Späd med mjölk, tillsätt mjölken lite i taget. De var länge sen jag åt spenatsoppa och blev väldigt sugen på att prova göra själv när såg att hon hade gjort och så fick det bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.