Sätt ugnen på 200 grader.
Dela kycklingfiléerna i bitar. Krydda med salt och peppar och stek i smör tills de fått fin färg.
Blanda peston och grädden i en skål. Lägg de stekta kycklingbitarna i en ugnsfast form tillsammans med oliverna, fetaosten och vitlöken.
Häll pestogrädden över alltsammans och tillaga i ugn tills allt fått fin färg. 20–30 minuter är lagom beroende på ugn, form och kycklingbitarnas storlek.
Servera med dina önskade tillbehör tex sallad och ris. Ställ in i ugnen och grädda 20 minuter, sänk värmen till 125 grader och stek tills köttsaften är genomskinlig
Skär oliverna i skivor och blanda ner i stekpannan med tomatsåsen. Sen blev det ju si och så med näringen också, det var inte vare sig mycket kött, fisk eller grönsaker i mina pastasåser på den tiden
Salta & peppra och krydda ganska rikligt med grillkrydda. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Servera med en pizzasallad eller rödkålssallad. Vi dricker minst en mugg buljong med kokosolja varje dag, mot värkande leder och för att det ger sån fantastisk styrka och energi
Servera med en sallad eller broccoli. Ta fram en ugnsäker form, lägg i kyckling bitarna, skär kasslern i tärning bitar och lägg i formen, haka sedan tomaterna och paprikan i lika stora bitar och lägg i formen
Toppa medoliveroch riven ost. Lägg pasta, kyckling och grönsaker i en ugnsform. Blanda panko och pesto, strö ovanpå och grädda ytterligare 10 minuter eller tills ytan är knaprig och gyllene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.