Jag brukar göra iordning kycklingen dagen före jag ska servera den. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Häll såsen över kycklingen i formen. Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Blanda pasta, kyckling och svampfräset. 1 st kyckling. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
)(Ugnsformen ska vara så stor att kycklinglårfiléerna får plats i ett lager, detta för att de ska täckas av blandningen man häller över i kommande steg
Bottna med blomkåls mos fördela kyckling delat i mindre bitar. Fördela över kycklingen. 1/2 grillad kyckling (hade hemma gjord). 1/2 grillad kyckling (hade hemma gjord)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.