1 grönsaker
som färsk spenat, ris, linser eller bulgur1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft, 225 grader vanlig.2. Lägg kyckling i en ugnsform, slå på vin eller cider. Blanda ingredienserna till såsen, slå den över kycklingen.3. Ställ in i ugnen och grädda 20 minuter, sänk värmen till 125 grader och stek tills köttsaften är genomskinlig. Det tar ca 10 minuter till. Förbered tillbehören under tiden.4. Servera med dina önskade tillbehör tex sallad och ris.TipsOm du har bråttom, halvera kycklingfiléerna så går det lite snabbare.
Skär paprikanimindrebitar och låt det puttra lite med såsen. Lägg kycklingeni en ugnsform. Skär filéernailitemindrebitar, krydda dem med chicken&steak och stek tillfin färg
Varva potatis och köttfärssåsi en smord ugnsform. Avsluta med potatis. 5 dl chilisås. 12 st vitlöksklyftor. 11 kg potatis. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl riven ost. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihopi 15 minuter. 1Skala och skivapotatisen tunt. 1Vispaihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratineratillspotatisen är mjuk, ca 1 timme
Kommentarer
anitas-12
Det blev gott men längre tid i ugnen trots mindre bitar. Mer vätska behövs också!
Logga in eller Registrera för att kommentera.