Vänd ihop pastanmed såsen och räkorna, servera med lite extra Zeta Olivolja att ringla över. Koka pastan al dente enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av genom ett durkslag
Garnera med en dillkvistochcitronklyfta. Koka upp mjölk och smör tillsammans med buljongtärningen. Häll i äggsmeten, rör sakta om med gaffel eller stekspade
När pastan är klar, häll av och slå ner pastan i gräddblandningen. Koka pastan under tiden. I med hummerfond, buljongtärning, rivet citronskal, citronsaftoch svartpeppar
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Vänd i den nykokta pastan, persiljan och räkorna. Koka pastan efter förpackningens anvisningar. I tidigare inlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.