Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Alexandra berättar att hon älskar att göra den för den känns lyxig med ny skalade räkor, tomaterna gör den krämig och parmesanen ger ytterligare en lyx känsla
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Späd med lite vatten för tunnare sås. Fräs schalottenlök, röd chili, körsbärstomaterna och tomatpuré i olivolja tills tomaterna smälter
Förutom räkor, sparris och citron har vi blandat ner ost, persilja, vitlök, grädde och äggulor. Använd en lagrad ost för extra tjong i smaken, persiljan går utmärkt att byta dill örtkompisen dill om du föredrar det och grädden tar du den du brukar använda dej av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.