400 g spaghetti 200 g champinjoner, skivade 1 klyfta vitlök, riven 100 g körsbärstomater 2 dl vispgrädde 200 g riven ost (t ex prästost) 150 g rökt skinka 1 kruka färsk oregano matolja, till stekning salt peppar
Krydda med timjan, salt och peppar. Mixa lök, morötter, jalapeno och vitlök i matberedaren. Montering Varva svampragu, lasagneplattor, crème fraîche och ost i en ugnsform med höga kanter
Vänd ihop pastanmed såsen och räkorna, servera med lite extra Zeta Olivolja att ringla över. Koka pastan al dente enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av genom ett durkslag
Garnera med en dillkvistochcitronklyfta. Koka upp mjölk och smör tillsammans med buljongtärningen. Häll i äggsmeten, rör sakta om med gaffel eller stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.