lyxig After Eightkladdkaka
Helena Toftling
Helena Toftling

lyxig After Eightkladdkaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 150 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 3 st ägg
  • 3 msk kakao
  • 1,75 dl vetemjöl
  • 1 nypa salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 8 plattor After Eight
  • Mitnchokladglasyr
  • 25 plattor After Eight
  • florsocker

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop allt till en slät smet.

    2. Häll smeten i en smord och bröad springform(går att bröa med kokos istället för ströbröd om man vill).

    3. Skär ca 8 After Eight-plattor på mitten och stick ner dem i smeten.

    4. Grädda kakan mitt i ugnen i 25-30 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt svalna i formen.

    5. Mintchokladglasyr: smält ca 25 After Eight-plattor över vattenbad. bred ut mintchokladkrämen över kakan och låt svalna.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.