Lchf paj

En matig paj äter vi gärna både till vardags och fest. Och en söt frukt - eller bärpaj är alltid en härlig efterrätt att bjuda gäster på. Även om du följer LCHF-dieten kan du så klart njuta av både salta och söta pajer. På MyTaste hittar du pajrecept som är kompatibla med LCHF!

lchf paj ägg lchf paj mandelmjöl paj lchf ägg lchf paj fiberhusk paj lchf bacon lchf paj med bacon

Topprecept för lchf paj just nu

Visa alla topprecept för lchf paj

Gör en smarrig LCHF-paj


Paj är riktig pangmat - enkel att variera och god att äta både varm och kall. Dessutom är det perfekt att laga paj när du har rester att ta tillvara på. LCHF-dieten utgör inte ett hinder för att äta en god paj, det är tvärtom enkelt att anpassa pajen till dieten. Ett enkelt sätt att göra en LCHF-paj är att helt enkelt ersätta vetemjöl med mandelmjöl och fiberhusk. Eller varför inte bara laga pajen utan botten? Båda varianter blir precis lika goda! Testa att göra en vegetarisk LCHF-paj på exempelvis ost och broccoli. Eller varför inte laga en klassisk västerbottenpaj i LCHF-tappning?

LCHF-paj går bra att förbereda. Det är bara att laga den i förväg och värma på när det är dags att äta. Ska du servera många kan du med fördel göra en dubbel sats och laga paj i långpanna.

När det är dags för efterrätt är det bara att frossa i nötter och härliga färska bär! Testa gärna att göra en LCHF-paj med hallon som du serverar med lättvispad grädde. Mums!

Toppkommentarer i lchf paj

Köttfärspaj, LCHF!
182

“Kommer inget recept ??????”

Visa alla 4 kommentarer
LCHF paj utan skal
/Åse Falkman Fredriksson
120

“Snabbt och lätt. Jag hade i lite bacon med, jättegott”

Se recept

Senaste recepten för lchf paj