Hon kör ju LCHF och hade därför gjort supergoda muffins. Jag kör ju vanligen Dukan men känner att LCHF är lättast när man är bortrest och om jag blir sugen på att fuska på helgen och sånt så blir det LCHF istället för "vanligt"
Smält chokladen och låt den svalna. Rör i äggulorna i den avsvalnade chokladen. Fördela över chokladbotten, täck med plastfolie och låt stå i kyl tills det ska serveras
he ner chokladen på pajdegen i mitten. smöra formen som du her sedan ner pajdegen. medans smälter du chokladen i en kastrull på spisen och när den har smält blanda ner 1 msk mjölk. 100 g choklad
Pajdegen jag använder har jag hittat på nätet, kommer tyvärr inte i håg vart. Jag brukar inte baka så mycket LCHF-bakverk, även om jag alltid förut älskat att baka bullar och kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.