I år ville jag testa att göra om receptet till LCHF. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st75 g rumsvarmt smör3 msk honung0,5 g saffran (1 kuvert)3 ägg10 dl mandelmjöl1 tsk bakpulver1 tsk äkta vaniljpulver100 g sötmandelGör så här. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st
Jag rekommenderar att man använder bull- eller muffinsformar när man bakar bullar (oavsett om det är LCHF eller inte) eftersom annars riskerar man att smöret i fyllningen rinner ur och bullarna blir torra
Receptet hämtat från Leva med LCHF men jag tog bort sötningsmedletLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Eftersom nästan hela familjen äter lite sundare så bakar jag mest lchf-bakverk numera. Såg när jag kom hem att våra rabarber hade vuxit upp rejält så jag blev sugen på rabarberpaj
* Detta är som sagt en LCHF kaka. Vispa ihop ägg, sukrin och salt till ett fluff. Vispa/rör ned resten av ingredienserna förutom smöret som hälls i först på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.