Sätt ugnen på 225°.
2. Skär kycklingköttet i småbitar och blanda det med skinka, crème fraiche, tomatpuré och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
3. Dela lasagneplattorna på bredden och lägg röran på dem och rulla ihop. Lägg pastarullarna tätt med skarven neråt i en ugnssäker form.
4. Blanda mjölk, grädde, buljongtärning och vetemjöl i en kastrull och koka upp på svag värme under omrörning. Låt såsen sjuda 3 minuter. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar.
5. Häll ostsåsen över rullarna och strö över riven ost. Grädda dem längst ner i ugnen i 20 minuter.
6. Garnera ev med färsk basilika. Servera med tomat- och mozzarellasallad.
Krydda med nymalen svart -och vitpeppar Lägg över kycklingen på en tallrik när de är genomstekta. Dela kycklingfiléen och stek dem i smör i en stekpanna
Bena ur kycklingen och dela den i ganska små bitar. Gör såsen genom att blanda vetemjölet med lite av mjölken och sedan tillsätta resten av mjölken och margarinet
Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Smaka av med salt. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. 1 st grillad kyckling
Bena ur kycklingen och dela den i ganska små bitar. Gör såsen genom att blanda vetemjölet med lite av mjölken och sedan tillsätta resten av mjölken och margarinet
Har du inte någon överbliven kyckling. Dags att rulla ihop cannellonisarna. Receptet är från delicious magazine med lite modifierat från mig och anpassat just till min ugnsform, förhoppningsvis funkar det lika bra för er
Förra veckan gjorde jag de här medkyckling och spenat. Tärna och Stek kycklingen och fräs löken. En av mina favoriträtter just nu är cannellonimed olika fyllningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.