Dags att rulla ihop cannellonisarna. Receptet är från delicious magazine med lite modifierat från mig och anpassat just till min ugnsform, förhoppningsvis funkar det lika bra för er
Vad vore cannelloni utan italienskt lantbröd med olivolja och balsamico. Hursomhelst, jag fortsätter att drömma genom att laga kycklingcannellonioch detta stod på menyn igår
Fyll Barillas okokta cannellonirörmed blandningen, det görs enklast med en sprits. I originalreceptet använder de sig av Barillas egna okokta cannellonirör men jag tar hellre färska lasagneplattor och rullar ihop
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.