Sätt på en kastrull med välsaltat pastavatten.
Skär ner paprikan i mindre bitar, skär bort det vita och kärnor. Strimla sedan skinkan till mindre strimlor.
Slanta purjolöken i tunna slantar, fortsätt med att skära tunna skivor av vitlöken och hacka rosmarin fint.
Lägg ner pastan i vattnet.
Stek alla grönsaker i en stekpanna, de ska bara mjukna och inte ta färg.
Tillsätt skinkan till pannan och sänk värmen. När pastan kokat klart, ta lite kokvatten (ca 1 dl) och tillsätt till grönsakerna och skinkan. Fortsätt med crème fraîche, den kokta pastan och blanda runt.
Avsluta med riven parmesanost och servera!
Sätt på en kastrull med välsaltat pastavatten. Strimla sedan skinkan till mindre strimlor. Slanta purjolöken i tunna slantar, fortsätt med att skära tunna skivor av vitlöken och hacka rosmarin fint
150 g rökt skinka eller kalkon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g rökt skinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
En krämig pasta medskinka och gröna ärtor. fräs skinkan lite i en stekpanna och häll över grädde och ost så att det kokar ihop någon minut salta och peppra
Stek på medelvärme i lite olja. Stek med löken tills morötter och lök mjuknat. Tillsätt vita bönor, havregrädde och buljong till morots- och lökblandningen och mixa med stavmixer eller i en blender tills det är en slät sås
Pasta och Pizza ⁄ ReceptPasta med kalkon skinka, krämig, billig och god. Krämig, billig och god. I korgen hamnade också ett paket med “ojämna skivor” av skinka, kalkon och hamburgerkött
Den krämiga vinägretten är pricken över i och sommarsalladen är färdig. Antingen som den är rakt upp och ned eller så serveras sommarsalladen tillsammans med en bit grillat av valfritt slag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.