En krämig pasta medskinka och gröna ärtor. fräs skinkan lite i en stekpanna och häll över grädde och ost så att det kokar ihop någon minut salta och peppra
Bre sedan ut ett lager av ricottablandningen, lägg på några tomatskivor och strö över lite strimlad skinka och pumpakärnor och lägg sist på lasagneplattor
Börja med sås och varva sedan medlasagneplattor, sås, hälften av spenaten och keson, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och keson, lasagneplattor, sås och sist den rivna osten
Täck med folie om ytan blir för mörk innan lasagnen är klar. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Dagens vegetariska lasagne är ett strålande exempel på just det, otroligt god och smakrik helt utan kött, fantastiskt krämig tack vare ostsåsen, och mätta blev vi absolut
150 g röktskinka eller kalkon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g röktskinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
bechamelsås och sedan medlasagneplattor. Stek färsen, löken och vitlöken i en stekpanna med smöret. Andvänd så mycket mjöl tills bechamelsåsen blir krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.