Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
150 g rökt skinka eller kalkon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g rökt skinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Sätt på en kastrull med välsaltat pastavatten. Strimla sedan skinkan till mindre strimlor. Slanta purjolöken i tunna slantar, fortsätt med att skära tunna skivor av vitlöken och hacka rosmarin fint
En krämig pasta medskinka och gröna ärtor. fräs skinkan lite i en stekpanna och häll över grädde och ost så att det kokar ihop någon minut salta och peppra
Foto & styling. Stek löken med strimlad skinka i smöret. Krämig pasta. Skölj och skär gurkan i stavar och servera som tillbehör till den krämiga pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.