Fiskgratäng
rikarda
rikarda

Fiskgratäng

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • • 400g torskfilé
  • • 1 grön paprika
  • • 1 purjolök
  • • ca 5-6 champinjoner
  • • lite mer än en halv burk krossade tomater
  • • 1 msk tomatpuré
  • • 2 dl vispgrädde
  • • 1 tsk sambal oelek
  • • 1 vitlöksklyfta
  • • smör att smöra formen med
  • • salt
  • • peppar

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Smöra en ugnsform och lägg i de skivade filéerna. Salta och peppra!
    3. Skiva purjolöken och hacka paprikan och champinjonerna.
    4. Lägg sedan över grönsakerna över fisken.
    5. Rör ihop krossade tomater, tomatpuré, vispgrädde, pressad vitlök och sambal.
    6. Häll blandningen över fisken.
    7. In i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
    8. Servera med någon form av potatis!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.