Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Här ska ni få min godaste lasagne, och i ochmed det även den godaste köttfärssåsen. Jag brukar göra den klar rätt tidigt också får den stå och puttra och gosa till sig i ett par timmar tills det är matdags
Under tiden förbereds en skål med uppvispat ägg och en annan med pankoströ. Trots att jag saltar zucchinin innan och torkar av den för att få ut överflödig vätska vill jag steka den ordentligt (därav två gånger) för att få den smak och konsistens som jag är ute efter
Välj den sort som passar dig, och anpassa kryddningen därefter. Jag köper min på italienska Martina här i Uppsala, men du hittar alla möjliga sorters salsiccia med olika smaksättningar i vanliga matbutiker
Vi har precis avnjutit en god lunch och bakat ett gott bröd med zucchini och blåbär. Vädret är perfekt och här sitter jag hos min farmor och smuttar på en kopp nybryggt kaffe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.