Servera kycklingen tillsammans med ris och sås. Den är söt-stark och om man serverar den med såsen vid sidan om så är det inga problem för barnen att äta det också
Fräs på hög värme med en hackad vitlöksklyfta tills kycklingen har fått fin, gyllene färg. Fräs morötter, paprika och salladslök hastigt på hög värme med den resterade vitlöken
Marinad till kycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Krydda kycklinglårfilénmed salvia (eller ersätt det med rosmarin), salt och svartpeppar. När vi gjorde denna rätt så var det slut på salvia här hemma så vi ersatte den med lite mera rosmarin…persiljan och parmesanen glömde vi helt bort
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Koka potatisen och mosa med en klick smör. Blanda bacon, potatis, ost, hackad persilja, riven vitlök och hackad salladslök med den rivna osten (lämna lite till gratineringen)
Kommentarer
miaw-1
Bland det bästa vi ätit!
miaw-1
Bland det bästa vi ätit!
Logga in eller Registrera för att kommentera.