Ikväll blir det wok på bloggen, en nudelwok medkyckling och grönsaker. Det är även gott att variera proteinet – både kyckling, biff, räkor eller fläsk är gott
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås medpakchoi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
Ni kan göra den vegetarisk om ni vill men jag föredrar att koka grytan tillsammans medkycklinglår. Lägg sedan halverade pakchoi runt om kycklingen i grytan
Blanda och lägg upp på fat eller i portionsskålar tillsammans medpakchoi. Tillsätt haricots verts tillsammans med limesaft, honung, soja, sesamolja och nudlarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.