White Velvet Layer Cake with Pink Champagne Buttercream
cookiesandsweets
cookiesandsweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 Juli 2015 •
  • 280 g ( 2,5 cups) mjöl
  • 400 g ( 2 cups ) socker
  • 2,5 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 0,5 tsk salt
  • 165 g ( 0,75 cup ) smör rumstempererat
  • 0,6 dl ( 0,25 cup ) neutral olja, t ex rapsolja
  • 2 dl ( 0,75 cup ) äggvitor, ca 6 st 2,4 dl buttermilk ( 2 msk vinäger i mjölk, låt stå för ca 5 minuter )
  • 2 tsk vaniljsocker eller vaniljpasta
  • 2,4 dl ( 1 cup ) champagne ( välj den sorten du gillar eller har hemma )
  • 3 dl florsocker
  • 250 g smör rumstempererat
  • rosa gelefärg, ätbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.