Chocolate Layer Cake ur boken Baka Glutenfritt (mjölkfri, utan vitt socker)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 bitar
  • Tårtbotten (gör 2 st)
  • 5 ägg, separerade
  • 60 g agavesirap
  • 75 g smör eller kokosolja
  • 25 g kakao
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 175 g hasselnötsmjöl
  • 350 g smör
  • 300 g florsocker
  • 200 g choklad
  • 2 äggulor
  • 150 g choklad
  • 50 g kokosolja
  • 500 g rumstempererad kokosgrädde (det fasta, vita från ca 2–3 förpackningar extra krämig kokosmjölk eller vanlig kokosmjölk)
  • 50 g agavesirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.