Frosting. Vispa i smöret, några bitar i taget till det blir en slät frosting. (Om du vill kan du göra bottnarna dagen innan och täcka med plastfolie (låt stå ute) och frostingen samma dag
) This chocolatecake tastes best when it is eaten cold from the fridge. chocolatefrosting. One can never have too much of chocolate and there's always room in your stomach for dessert
Jag vet inte vad det är, men det är som om det är meningen att man ska blanda just körsbär och mandel i en tårta och sedan täcka in den i en vit chokladfrosting
The cupcakes I used a regular chocolatecupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Layer the cake batters in the mold with milk chocolate in between. Before I’ve posted recipes on this lemon and strawberry spongecake, chocolate sponge cake and a brown sugar and peach spongecake
But I don't like semlor so I made this chocolatecake instead. I topped my cakewith durum-puffs, blueberries, raspberries, strawberries & a little coconut sugar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.