Hot White Chocolate with Salted Caramel, Vanilla and Dark Rum (Varm Vit Choklad med Vanilj, Karamellsås och Rom)

Ingredienser

  • Varm Vit Choklad med Vanilj, Karamellsås och Rom
  • 2 stora muggar
  • 5 dl standardmjölk
  • 50-75 g vit choklad av bra kvalitet
  • 4 msk salt karamellsås (recept finns här)
  • 4 msk mörk rom (eller efter smak, prova några droppar rom essens för alkoholfritt alternativ)
  • en nypa mald kanel
  • 1 krm vaniljpulver eller ½ tsk vaniljpasta
  • vispad grädde, marshmallows och karamellsås till topping
  • Hot White Chocolate with Salted Caramel, Vanilla and Dark Rum
  • 2 large cups
  • 2 cups full fat milk
  • 50-75 g white chocolate of good quality
  • 4 tbsp salted caramel sauce (recipe to find here)
  • 4 tbsp dark rum (or to taste)
  • a pinch of cinnamon
  • ½ tsp vanilla paste
  • whipped cream, marshmallows and extra caramel sauce for topping

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.