Bryn köttet på hög värme i en stekpanna med smör. Krydda med salt och vitpeppar. Lägg därefter köttet i en ugnssäker form och stick in en stektermometer där köttet är som tjockast
Under högsäsong tycker hon det ska vara jordgubbar till efterrätt – varje dag. Jag gillar jordgubbar, men det blir lite trist att jaga runt de nakna bären på tallriken varje kväll
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Dela jordgubbarna på mitten. Vänd ner jordgubbarna och låt marinera minst 1 timme. 4 Fördela jordgubbarna i glas och klicka på gräddkrämen. 3 liter färska jordgubbar
Nu är sommaren verkligen här och våra första svenska jordgubbar har börjat dyka upp på sina håll. Varför inte då laga en god söndagsdessert på årets första jordgubbar med en syrlig färskostkräm
Rensa och skiva jordgubbarna. Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa med jordgubbarna + lite krossade digestive kex
Skölj limefrukten och finriv lite av skalet ner med jordgubbarna. Pressa limesaften över jordgubbarna. Varma grovt krossade Digestivekex, mascarponekräm och jordgubbar i portionsglas eller skålar
Skölj och rensa jordgubbarna. 5 l jordgubbar. Blanda mjöl, havregryn, socker och smör till en smuldeg. Platta ut till en 1 cm tjock kaka på en bakpappersklädd plåt
Doppa jordgubbarna i chokladen och vänd dem i strösslet, nötterna eller kokosen. 1 liter jordgubbar. Hacka och smält chokladen, antingen i en skål i mikron eller över vattenbad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.