Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarnaochchokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Prova vitchokladmousse med balsammarinerade jordgubbaroch avgör. Eller servera den vitachokladmoussen med frukt eller bär och ät balsamgubbarna med lite vaniljglass
Toppa chokladmoussen med de limemarinerade jordgubbarnaoch garnera med citronmeliss eller mynta. Skiva jordgubbarnaoch blanda med marinaden, låt stå och dra i ca en timme
Skär jordgubbarna i skivor och lägg i marinaden. Jättegott och lätt att göra. (Detta är viktigt för att chokladen inte ska bli för varm så att moussen blir klumpig när den blandas med ägg och grädde)
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vitoch mörk choklad som jag serverade i glas och toppade med limemarinerade jordgubbaroch dekorerade med chokladhjärtan
Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.