Rör i citronskal, parmesanost, persilja, basilika, salt och peppar. Lägg i vitlökenoch koka pastan al dente, tillsammans medvitlöken, enligt anvisningen på förpackningen
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vitpizzamed svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Salta, peppra, strö över parmesanoch timjanblad. ½ dl finriven parmesan. Fördela ruccolan över pizzan när den kommer ut ur ugnen och servera med en blandad sallad
Salta, peppra, strö över parmesan, timjan och oregano. ½ dl riven parmesan. Inspirerad av Berlinresan blev det idag en pizzamedvit sparris toppad med salladslök och ruccola
Garnera med färska örter. Avsluta med att hyvla över parmesan. Lägg sparrisen på portionstallrikar, skeda över det brynta smöret och toppa med parmachipsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.