Kavla ut pizzabottnarnapå mjölat bakplåtspapper. Försök att sträcka och vika degen medan du knådar, på så vis sträcks glutenproteinet och botten blir mycket krispigare
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning. När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Strimla vitkålen fint. Jag hade sedan på färska tomater, rödlök, ananas och champinjoner innan pizzan åkte in i ugnen för att sedan toppa med ruccola och parmesan efter gräddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.