Mixa basilika, pistaschmandel, parmesanostoch olja. Tippa ut degen på ett mjölat bakbord, knåda lätt och kavla ut till en rektangulär pizza som täcker en plåt
Låt steka under omrörning, tills riset fått lite färg ochblivit glansigt. När vätskan från koket till mestadels är borta och risotton börjar bli som krämig, men något vattnig, tillsätt den stekta svampen och blanda ned parmesanostoch ärtor
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vitpizzamed svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Pizza är väldigt lätt att göra och passar lika bra en tisdagskväll som fredagskväll. Idag gjorde jag en favorit med parmaskinka, champinjoner, ruccola, pesto och pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.