smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Detta skogens gula guld som smakar så underbart i stuvningar, pajer och smörstekt på rostat bröd…
Smakaavmed salt och peppar om det behövs. Börja med att koka upp vattnet till pastan. Rör sen ner crème fraiche och kantarellost och låt sjuda upp igen
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Bryn köttet i smör tillsammans med löken, tillsätt kalvfond, senap och grädde låt koka ihop några minuter, blanda sedan i kantarellerna och smakaavmed salt och peppar
Lägg allt i en skål och mixa med en stavmixer eller matberedare, det går bra att värma det försiktigt i en kastrull under omrörning, strö pumpakärnor över vid servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.