Viltgryta på hjort och kantareller med pumpamos!
Matmekka
Matmekka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • Gryta
  • 500 g hjortkött eller annat vilt
  • 1 stark ölkorv
  • 1 st gul lök
  • 2 st morötter
  • 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 2 lagerblad 1 msk enbär, krossade
  • 2 msk viltfond
  • 10 smålökar 100 g förvällda kantareller
  • Smör
  • Pumpamos
  • 1 butternut pumpa
  • 1 röd chiili
  • 4 st vitlöksklyftor
  • Olja
  • Salt och peppar
  • 1 msk pumpafrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.