Viltfärsbiffar med palsternackspuré och friterad lök
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ dl ströbröd
  • ½ dl kalvfond
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1 msk soja
  • 1 msk konjak
  • 2 ägg
  • 1-2 msk riven gul lök
  • 500 g viltfärs
  • 1 krm svartpeppar
  • Salt
  • Smör till stekning
  •  
  • Palsternackspuré
  • 800 g palsternacka
  • 5 dl standardmjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Friterad lök
  • 1 stor gul lök
  • 1 stor rödlök
  • 2 msk polenta
  • 4 dl majsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.